Wim nuchter over een mogelijk vertrek

Wim nuchter over een mogelijk vertrek

We schrijven de laatste tijd veel over genomineerde Stefanie. Ze is er haast van overtuigt dat ze Utopia zal moeten verlaten. Maar hoe denkt genomineerde Wim er eigenlijk over?

Ik ga gewoon rustig naar huis, zegt hij nuchter als het over de eliminatie gaat. Gabriëlle schrikt ervan donder op! zegt ze. En daarna vertelt ze dat ze niet graag in zijn schoenen zou willen staan. Maar natuurlijk ook niet van Angela en Ramona één van hen moet immers beslissen wie Utopia definitief zal verlaten. Ramona die het ook hoort vertelt dat ze zich er nog niet mee bezig houdt. Er moet eerst nog besloten worden wie moet blijven zij of Angela. En Wim? Hij denkt er simpel over, als ik naar huis moet dan moet ik naar huis. Ik ben nuchter dan komt het straks ook minder hard aan. Gabriëlle vind het wel moeilijk en ziet er een beetje tegen zondag op. Ik heb geen zin om te janken voegt ze eraan toe. Rowena denkt er weer anders over,ik ben niet zo emotioneel betrokken voegt ze eraan toe. De nominatie is dus een stuk makkelijker voor mij. Maar ze heeft wel een ander probleem, ze denkt dat als Wim naar huis wordt gestuurd, het haar niet in dan zal worden afgenomen. En dan zijn Stefanie en Wim ook nog eens maatjes.Voor Stiff zou het echt f*ked up zijn, want zij verlaat haar liefde. Ook al ontkent ze dat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 13:26

    Als Wim moet vertrekken liggen alle bouwprojecten stil. Mijn voorkeur is Bas vertrekken, hij moet niet denken dat hij boven de andere staat met zijn gluiperige rotgeintjes.

  2. jane at 10:06

    Het zou de groep goed doen voor Angela te kiezen.
    Ramona zit in het verkeerde programma, ze hoort in een Obesitas concept thuis.
    Angela voegt iets toe, is een totale aanwinst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *