Genomineerde Stefanie heeft het moeilijk

Genomineerde Stefanie heeft het moeilijk

Stefanie heeft het vandaag moeilijk, de genomineerde zit niet lekker in haar vel en heeft er dan ook verschillende gesprekken over gehad met andere bewoners. Zo sprak ze met Armanda en benoemd dan ook dat dit de meest spannende periode tijdens haar verblijf in Utopia is. Maar ook wordt er nog even besproken dat er iets tussen Rob en Angela zou zijn… Stefanie weet het verder niet alleen dat Rob haar wel zou doen… Wat later zien we Nicole en Stefanie op de vide. Ook daar wordt de stemronde besproken. Stefanie vertelt daar wederom dat ze zich zorgen maakt en het gevoel heeft dat ze naar huis moet. Nicole is op haar beurt benieuwd wat Stefanie gaat doen als ze wel naar huis moet.

Met wat mensen praten. kerst vieren, Oud en Nieuw vieren antwoordt Stefanie sip. Dan begint Nicole over de stemming, ze vind het raar hoe sommige bewoners hebben gestemd. Waarom hebben niet meer mensen op Armanda en Bas gestemd? Nu zitten er wel drie mensen op de bank die niet naar huis willen concludeert ze. Wim levert als klusser geld op, jij met je stampotjes en Bas kost alleen maar geld door izjn grappen. Wie denk jij dat er blijft vraagt Stefanie. Nicole antwoordt Ramona. Stefanie hoopt dat zij ook blijft maar ze vindt het maar raar dat iedereen denkt dat Stefanie voor Angela gaat kiezen. Ik erger me een beetje aan dat mens voegt ze eraan toe. Ook vind ze dat Rob raar doet, hij denkt dat ik of Bas naar huis moet. Hij maakt nu rare opmerkingen en is afstandelijk. Ik denk dat Rob er echt wel moeite mee heeft en dat hij zich zorgen maakt. Hij wil je echt niet naar huis zien gaan aldus Nicole. Je moet gewoon afwachten, meer kun je niet doen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. theo 076 at 10:51

  het zijn net hyenas,als er iemand wat zwakker in zijn schoenen staat,willen ze die gelijk verscheuren,verder zou politiek den haag nog wat kunnen leren hier,zo achterbaks zijn ze allemaal,de grootste lamzakken blijven zitten !

 2. gea at 18:40

  Nu hoor je aan alle kanten dat ze Stef eigenlijk niet weg willen hebben, waarom hebben ze dan massaal op haar gestemd, zogenaamd positieve stemmen, maar je weet als je veel stemmen krijgt je op de bank terecht komt van mij hadden er andere op mogen zitten zoals het complete A,B,C.

  • jane at 08:48

   wat Nicole aangaat die is zwaar hypocriet en wil Bas eruit werken denkende aan de minimale kans van Iwan. Verder is Nicole zwaar hysterisch dat kun je uit haar ogen aflezen en heeft ze zich als een verstikkende Kamperfoelieplant om iwan geslingerd. Deze doet er goed aan te beseffen dat zij hem geen vrede zal brengen,meer The road to Hell.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *