Bas en Ramona over hun vriendschap

Bas en Ramona over hun vriendschap

We blikken nog even terug op gisterenavond, toen was er een afscheidsfeestje voor Nicole. Dit omdat ze Utopia vandaag zal verlaten. Bas en Ramona hadden het ook weer gezellig en danste dan ook samen. Al snel komt er een gesprek op gang over hun vriendschap. Ramona zegt tegen Bas dat hij haar iets moet beloven. Als we straks buiten zijn dan zijn we ook nog matties. Bas antwoordt dat dat waarschijnlijk wel gaat gebeuren, geen twijfel over mogelijk voegt hij eraan toe. Maar ik heb dat niet met veel mensen. Met wie nog meer vraagt Ramona zich af. Bas vertelt dat hij dat ook bij Gabriëlle en Rowena zo voelt. Toen ik binnenkwam heb ik gezegd: Bas word mijn mattie gaat Ramona verder. Ik heb ook tegen jou gezegd dat ik wat voelde, maar ik voel gewoon een speciale band en dat is zo gek, maar daar in tegen ook weer fijn. Maar je kan ook alles tegen mij zeggen benadrukt ze. Bas besluit gelijk zijn hart te luchten, de caravan komt voor twaalven voegt hij eraan toe.  Dat betekend dat de caravan er is voor dat Nicole Utopia verlaat. Ramona is benieuwd wat hij de rest van de groep vertellen als de caravan het terrein op komt. Als het moment daar is geef ik dat gewoon aan dat ik graag buiten de loods slaapt en de caravan altijd nog hergebruikt kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *