Cees ontdekt opengebroken drankkast

Cees ontdekt opengebroken drankkast

We schreven er gisteren al over, Benjamin en Gina hebben in een onbewaakt moment de drankkast geplunderd. Cees is er inmiddels ook achter gekomen en is op zoek naar de dader. Hij is er helemaal klaar mee…

Cees gaat eerst naar Mark, en hij weet al wat er gebeurd is. Hebben ze de kast open geschroefd vraagt hij. Wie is ze vraagt Cees vervolgens. Mark geeft daar niet echt antwoord op, hij lijkt een beetje geheimzinnig te doen. Gina heeft het gedaan met Benjamin en die wil hij niet verraden. Cees vraagt zich af waarom het gedaan is. Wie wil er het bloed onder mijn nagels vandaan halen? Nee zegt Mark het is gewoon opstandigheid. Wie was het dan? Gina? vraagt Cees door. Nee ook eigenlijk niet antwoordt Mark vaag. Dus dan blijft er maar één over he? Wie jij vraagt Cees. Dan vertelt Mark dat het Benjamin was. Dat meen je niet zegt Cees verbaasd. En Mark vertelt dat hij dat van Gina gehoord heeft.

Cees loopt vervolgens de dansvloer op met een kop koffie. Het afscheidsfeestje van Nicole is al in volle gang. Wim krijgt het als eerste te horen en Cees vertelt dat hij het erg flauw vindt. Dan gaat hij naar Benjamin. Ik had geen sleutel lacht Benjamin, ik kon het er gewoon uitdraaien voegt hij eraan toe. Dan moeten we ‘m maar vast lassen he antwoordt Cees terug. Daarna draait hij zich om en danst even mee… Cees lijkt het dus niet zo heel erg te vinden. Vervolgens wordt er nog gelachen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *