Benjamin en Gina plunderen de drankkast

Benjamin en Gina plunderen de drankkast

Eerder schreven we al over de drankkast, de kast die in het leven geroepen is door Wim, Mark en Cees. Cees houdt de sleutel bij van deze kast en op die manier althans dat is de bedoeling moet het drankverbruik wat verminderd worden. Echter denken sommige bewoners er anders over. Als de kast even onbewaakt open staat besluiten Gina en Benjamin hun slag te slaan…

We zagen Benjamin en Gina snel de horecakeuken in gaan met een grote lach op hun gezicht. De twee zijn iets van plan! En wat blijkt? De twee snellen zich naar de drankkast, deze wordt vervolgens geopend (is Cees vergeten deze op slot te doen?) en daarna wordt er snel wat drank uit gehaald. Gabriëlle die ook in de keuken is doet net alsof ze het niet ziet. Ze lijkt het geen probleem te vinden. Benjamin en Gina gaan nog even door tot Dominique binnen komt lopen. De twee stoppen snel met het verplaatsen van de drank met de hoop dat ze niets door heeft. Als Do weer uit de keuken is gaan de twee weer vrolijk verder. Als alle drank verplaatst is gaan ze lachend weg… Cees lag ondertussen op bed zonder iets door te hebben maar dit zal vast en zeker vervolgd worden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 19:09

    Aa komt binnenkort langs oohhh nee het is niet ivan die het doet maar iemand anders. Dan maakt het niet zoveel uit. Leven en laten leven, zolang ivan maar niet over de schreef gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *