Nicole nerveus om Utopia te verlaten

Nicole nerveus om Utopia te verlaten

Nicole is nerveus om Utopia te verlaten, dat gaat namelijk morgen gebeuren. En na 15 maanden vind ze dat best een beetje eng. Ze besprak het met Gabriëlle in de tattoo shop.

Ik ben nerveus, jongen! Echt heel erg zegt Nicole tegen Gabriëlle.  En Gabriëlle is op haar beurt benieuwd waar ze het dan aan merkt. Gaat je hart tekeer? Ja antwoordt Nicole en mijn buik is helemaal van streek. Gabriëlle snapt het wel, het is gewoon zo raar, straks weer de wijde wereld in. De twee bespreken vervolgens hoe het er buiten aan toe zal gaan. Het is zo raar begint Gabriëlle, ik ben gewoon een jaar niet buiten die poort geweest. Ja inderdaad zegt Nicole, jij zit hier ook alweer een jaar overmorgen. Ik weet gewoon nog zo goed dat ik het terrein op kwam zegt Gabriëlle lachend. Maar Nicole ziet ondanks haar spannende vertrek nog wel iets positiefs. Ze kan de oude bewoners wee zien zoals Naomi en Stefanie. Ze wil ze graag opzoeken, maar ook Collie en Wilco zou ik wel weer willen zien. Maar ik ben ook wel benieuwd hoe het met Danny gaat voegt ze eraan toe. Het is echt zo raar man sluit Nicole het gesprek af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Klaverboer at 00:54

    Die meid gaat het heel erg moeilijk krijgen buiten. Misschien dat ze een rolletje kan krijgen in een b of c film of in een slechte p film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *