NVWA behandeld zaak rondom Ivan

NVWA behandeld zaak rondom Ivan

En daar zijn we weer met een portie commotie. Want het verhaal rondom Ivan lijkt maar door te gaan. Zo is er een demonstratie geweest. Zoals we eerder melde. Echter hebben we er weinig van mee kunnen krijgen door de streamlocks die maar bleven komen. Toen de demonstratie erop zat was er weer fatsoenlijk beeld. Ook de bewoners hebben we niet gehoord over deze actie. Ivan stond op het moment van de demonstratie de afwas te doen. Gelukkig was er ook een journalist van de Telegraaf die via twitter liet weten hoe het allemaal verliep, zie onderaan dit bericht.

Verder is er op Facebook te lezen dat Meldpunt 144, het nummer wat gebeld kan worden voor dierenmishandeling en om een dier te redden dat het NVWA de zaak gaat behandelen. Er zijn namelijk ruim voldoende meldingen binnengekomen zo laat de status weten. De veelbesproken actie van Ivan zal dus nog wel voor een staartje zorgen… Ook de petitie heeft extreem veel handtekeningen verzameld… We houden verdere ontwikkelingen in de gaten voor je!

 

Hou reacties a.u.b. netjes

Geplaatst door Meldpunt 144 op zondag 10 januari 2016