Commotie rondom Ivan gaat gewoon door

Commotie rondom Ivan gaat gewoon door

Inmiddels weet heel Nederland wel wat er gebeurd is met Ivan en Arthur. Er is veel commotie rondom ontstaan, zelfs een petitie gestart om Arthur weg te halen maar dat is dus nog niet alles. De commotie gaat gewoon door. Van aandacht in de grote media tot op Facebook. En over het laatste willen we het even hebben. Want op Facebook is er één pagina gestart rondom het hele verhaal en een pagina genaamd EDV heeft een evenement aangemaakt. Een evenement om te gaan protesteren op het Utopia terrein. EDV staat voor “Een dier een vriend “en komt op voor hoe kan het ook anders dieren. Het evenement wordt als volgt omschreven:

Vandaag kwamen beelden van ernstige mishandeling van Puppy Arthur door Utopia/inwoner Iwan naar buiten. Hij schopte de hond zo hard, dat hij door de lucht vloog en op zijn rug terecht kwam.

Morgen staat Een DIER Een VRIEND vanaf 14 uur voor de poort van Utopia met een megafoon. Wij eisen dat Arthur uit Utopia wordt gehaald en naar een goed adoptiegezin gaat en dat Ivan uit het huis gezet word “

Het “evenement” zal dus plaatsvinden rond 14.00 uur maar of het ook echt gaat gebeuren? We houden het in de gaten voor je. Verder is dit onderwerp lange tijd trending topic geweest op Twitter en heeft al met al veel teweeggebracht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:54

  De hele wereld wordt zo wat uit gemoord, burgers worden afgeslacht, vrouwen worden verkracht, kinderen mishandeld,
  en hier worden zo wat kamer vragen over gesteld , over een opvoedend trapje naar een hondje, het is te zielig voor woorden, Ivan zal dat nooit meer doen geloof me.

 2. Tonny at 15:35

  Te zot voor woorden. Belachelijk gewoon dat hier zo’n ophef overgemaakt wordt. Wat is het volgende: de AA, die het overmatig drankgebruik veroordeeld en gaat demonstreren om de drinkers uit Utopia te laten verwijderen!!! Snap niet dat SBS6 hier zich zo door laat meeslepen. Als iedereen, die net zoals Ivan, zijn of haar pup op die manier terechtwijst, zou er geen pup meer bij zijn eigenaar zijn..

 3. CJ at 14:08

  Jezus wat een ophef!!!! een echte schop was het niet ,echter een terecht wijzing
  een schop is een schop maar dit slaat nergens op, wat kunnen enge mensen toch zo
  overdreven reageren Get a live zielen poten.!!!!! als je in het begin kijkt zie hem leuk spelen
  met de hond, dus het is gewoon sensatie zoeken!!!!

 4. Niek at 13:37

  Doorgaans vind ik dat de Utopianen het beestje keurig behandelen. Het beestje wou gewoon met Ivan spelen, waarnaar Ivan (in mijn ogen) bijna perrongeluk en zeer rustig uithaalt naar het beestje waardoor die valt.Voor een eenmalig incident vind ik dergelijke commotie iets over de top. Nooit spelende honden in het wild gezien? Die bijten elkaar ook en gooien elkaar ook op de grond.

 5. Farah at 12:56

  Helemaal met je eens Gido. En wat mij ook ontzettend stoort is dat SBS6 de makers van dit programma profiteert van deze negatieve aandacht. Als zij vinden dat het beestje zo slecht behandeld wordt ( ze zien alles) haal dan zelf het hondje daar weg …zij bepalen toch de regels , maar NEEE even profiteren van de aandacht. Belachelijke BullSh*t !! ben er zooo klaar mee.

 6. Gido at 12:35

  Het was corrigerend optreden, gebeurt zo vaak ook in de echte mensen wereld. Hondje mooi met Nicole mee naar buiten laten lopen en dan kan het beestje socialiseren met de “normale” wereld en als Iwan “Vrij” komt lekker met zijn 3en verder gaan. Het lijkt wel een heksen jacht 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *