Puppy trainer komt langs in Utopia

Puppy trainer komt langs in Utopia

Sommigen worden er moe van anderen niet, maar we hebben weer een bericht over Ivan en Arthur. Dit keer wat positiever, er is namelijk een puppy trainer langs geweest in Utopia. We omschrijven hier kort wat er allemaal besproken is. Van de training hebben we filmpjes toegevoegd (zolang ze online blijven) waar de gehele training te zien is. Thomas is een puppy trainer zo stelt hij zich zelf voor. Eerst wordt er het een en het ander besproken aan de keukentafel. Ivan vertelt vervolgens wat er gebeurd is en Thomas antwoordt dat een trap geven niet goed is. Arthur deed iets wat je niet wilde gaat hij verder en die situatie is beindigd door het feit dat jij fel iets doet. Ook moet er gewerkt worden aan het feit dat hij niet meer gaat oplopen. Een oplossing zou een plaats voor de hond kunnen zijn. En als hij de bezem pakt moet je wel gaan corrigeren, hij snapt het nog niet zo goed. Er wordt vervolgens gesproken over het ombuigen van verkeerd gedrag, afleiden door middel van snoepjes zou een oplossing kunnen zijn. Enthousiasme en liefde heeft het diertje nodig. Toon liefde zodat het geen strijd gaat worden tussen jullie. Na een lang gesprek herhaald Thomas voor de zekerheid alles wat ze doorgenomen hebben. En morgen komt er weer iemand langs om te praten over socialisatie met andere mensen en dieren. Na alle ophef wordt er in ieder geval wel iets gedaan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Linda at 12:44

  Haal die pup e rgewoon uit en breng dat beestje onder in een goed gezin.. maar dar zit hij helemaal verkeerd.. Ik begrijp ook niet dat Talpa of John de Mol dit toe laat..
  oja dat is ook de reden waarom ik maanden niet meer gekeken hebt..Die Ivan… mijn mening.. opzouten met hem..!!

 2. Yvonne at 23:18

  Komop! Een puppytrainer……….Ivan heeft een trainer nodig!!! Voor zijn eigen gedrag.
  Arthur moet gewoon Utopia uit, dit is geen omgeving voor een pup die nog in zijn inprentingsperiode zit. Deze hond moet wennen aan verkeer en alle invloeden die in Utopia niet te vinden zijn. Bovendien moet hij maar 1 baas hebben en geen 15!
  Doe heel veel mensen een lol en geef Arthur een thuis dat hij verdiend. Anders loopt het met dit beestje nog slecht af……….

 3. Hilda at 22:01

  Een echte hondentrainer had gezien dat dit GEEN geen goede plek is voor een pup en dan zeker niet voor een Mechelaar. Iedere hondenbezitter weet dat een hond moet socialiseren veel met honden moet omgaan en indrukken opdoen. De fokker is ook geen PROF. hij had zijn hond nooit daar naar toe moeten doen maar dan is geld weer belangrijker dan het belang van de pup. De fokker is ook fout!!!!

 4. Lisa at 21:15

  Een prima aktie dat de puppytrainer is gekomen.Voordat er weer commentaar geleverd wordt geef Ivan nog een kans en hang hem niet meteen aan de hoogste boom.

 5. anneke at 19:34

  ook al is er nu een trainer geweest,feit blijft dat dit niet een omgeving is waar een jonge mechelaar hoort te zijn.
  ivan is niet geschikt voor deze hond.
  hij kan nooit goed worden gesocialiseerd, dat had deze trainer ook moeten inzien

 6. Detje at 19:29

  Voor een pup is socialisatie is zo belangrijk snap niet dat Nicolle zich niet eerst heeft verdiept in het aanschaffen van een pup. Echt een domme actie!!!! Het is GEEN postpakketje zo’n pup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *