Bjorn had een lichte paniekaanval

Bjorn had een lichte paniekaanval

Het live in de loods concert van Bjorn en Rowena komt steeds dichterbij, de voorbereidingen schieten al op want vanavond zal het plaatsvinden. Maar hoe is het eigenlijk met de zenuwen?

Rowena en Bjorn waren in het kantoor waar het gesprek plaatsvond. Hoe gaat het met de zenuwen vraagt Rowena aan Bjorn. Ik had even een lichte paniekaanval geeft Bjorn toe. Soms haal ik de tekst van mijn nummers door elkaar. Volgens Rowena is de eerste zin het belangrijkste, de rest komt vanzelf wel. De twee nemen vervolgens de playlist van vanavond door. Dan blikken ze terug naar hoe het allemaal begon… Toen Bjorn een hele tijd geleden zong in de loods werd hem gezegd dat hij daar iets mee moest doen. En nu staat hij bijna op het podium vertelt hij rots. Rowena laat vervolgens wat zangkunsten horen als de twee gaan oefenen. Hij vindt de kwaliteiten van haar erg goed. Ik ben helemaal niets meer vergeleken jou voegt hij er onzeker aan toe. Rowena praat hem moed in en daarna kijken de twee terug op wat ze allemaal behaald hebben. Volgens mij was het in het begin niet om aan te horen zegt Bjorn. En Rowena vertelt dat ze van Ivan de raad kreeg om wat arroganter te zijn, maar Bjorn vindt wel dat ze vooral zichzelf moet blijven. Die opmerking schiet bij Rowena even in het verkeerde keelgat. Dat hoef je tegen mij toch niet te zeggen? Zal het concert van de twee een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *