Bas en Rowena over het gedrag van Do

Bas en Rowena over het gedrag van Do

Terwijl Bas en Rowena een rondje liepen met pony Sasha hadden de twee een gesprek over verschillende zaken. Waaronder het gedrag van mede bewoner Dominique.

Vind je het nog leuk hier? Ben je in je element? vraagt Rowena aan Bas. Bas lacht en Rowena vertelt dat zij weer in haar element is. Het is moeilijk als je hier veel emoties erbij krijgt om dan objectief te blijven kijken naar Utopia voegt ze eraan toe. Maar hoe zit het met jou en Do? Hebben jullie iets besproken samen, zijn jullie exclusive? Hebben jullie verkering?  Bas knikt en antwoord a we hebben verkering. Rowena vertelt dat ze Dominique steeds beter leert kennen. Ze geeft zich ook steeds meer bloot. Ik vind het echt leuk om jullie te zien zo voegt ze eraan toe. Maar het is soms ook wel lastig met haar hoor geeft Bas vervolgens toe. Ze geeft wel steeds wat meer bloot maar nog steeds niet alles. Ook niet aan jou? vraagt Rowena verbaasd. Nee antwoordt Bas, dan is ze verdrietig en dan laat ze wel iets doorschemeren maar dan zegt ze het niet duidelijk. Rowena snapt de gedragingen van Do wel. Dominique is voor zichzelf naar Utopia gekomen gaat ze verder en niet voor een relatie. Ja zegt Bas maar het één hoeft het ander niet uit te sluiten.Daar geeft Rowena Bas geen ongelijk in maar snapt van de andere kant wel dat Do zich druk maakt om wat mensen buiten Utopia van haar vinden. Maar van de andere kant als het een verrijking is van jouw Utopia waarom dan niet? Bas lacht dat is natuurlijk wel zo antwoordt hij. Rowena lacht ook, ja natuurlijk jij bent ook een verrijking in mijn Utopia grapt ze. Daarna lopen de twee terug om Sasha weer terug te brengen naar de stal, het gesprek zit erop.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *