Cees in de stress, hij zit er doorheen

Cees in de stress, hij zit er doorheen

Niet alleen Bjorn heeft stress ook Cees heeft er last van. Ook zit hij net als Dominique er even doorheen. Zo wordt duidelijk in een gesprek wat hij heeft met Gabriëlle en Bas.

Cees loopt zuchtend door de loods, volgens eigen zeggen is het stress en onvriendelijke mensen. Waar ben ik aan begonnen zucht hij tegenover Bas. Bijna een paar honderd man over de vloer… En met dat eten! Oh man! Bas die ondertussen de was op staat te vouwen vraagt of het wel met hem gaat. Gabriëlle die ook in de buurt is merkt op dat Cees stress heeft. Cees bevestigd het en merkt op dat hij onvriendelijke mensen om zich heen heeft. Vervolgens loopt hij richting zijn bed, doet zijn bril af en zucht nog maar een keer diep. Het loopt vandaag niet zo lekker, hij had eerder ook al een conflict met Gina. Cees begon met een simpele vraag over een kussensloop en eindigde met irritatie aan beide kanten.  Ze blijft onvriendelijk tegen mij zei Cees na afloop van het incident. Ik weet niet wat ik dat kind misdaan heb. Maar het grootste probleem nu is stress. En dat heeft te maken met zijn verjaardag die eraan komt. Er moet nog veel geregeld worden en de stress komt van alle kanten. Rowena staat inmiddels bij zijn bed en luistert aandachtig wat Cees te zeggen heeft. Het vliegt me allemaal aan benadrukt Cees nog maar eens. Rowena heeft advies voor de oudste bewoner van Utopia. Ga lekker douchen, hop hop! Spoel even lekker alles van je af… Zou het helpen? Kan Cees de stress te baas?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *