Cees heeft weer drum les gehad

Cees heeft weer drum les gehad

Cees heeft vanmorgen wee drum les gehad, de oudste bewoner van Utopia lijkt zijn hobby helemaal gevonden te hebben. Ook zal hij bij de live in de loods van Bjorn en Rowena die komende zaterdag zal zijn zijn kunsten ter gehoren brengen. Cees vertelt dit ook aan zijn leraar, Rowena zal ook even komen luisteren. De melodie die hij zal gaan drummen is een simpel tikje zo vertelt hij. De leraar vindt het leuk, gaan we doen! Ook vertelt Cees nog het een en het ander over zijn verjaardagsfeest. Het is allemaal goed voorbereid zo zegt hij. Uiteindelijk gaan de twee aan de slag wat je in onderstaand filmpje nog eens kunt zien.

Verder hebben we nog nieuws over het bruine café waar we gisteren over schreven. Wim heeft namelijk bouwtekeningen gemaakt wat volgens hem 1600 euro zal gaan kosten. En… het bruine café zal er naar alle waarschijnlijkheid gaan komen! Uiteraard moet het nog even voorgelegd worden in een centraal om goedkeuring te krijgen. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *