Gio stuurt een video naar Naomi

Gio stuurt een video naar Naomi

Het is al enige tijd geleden dat we iets geplaatst hebben over Utopia. We halen zoals je gewent bent alles weer in. Ivan heeft Naomi naar huis gestuurd, een droevige gebeurtenis maar de Utopiaan van het jaar moest deze “opdracht” uitvoeren. Na flink wat emotie worden deze nog eens bekrachtigd omdat Gio een videoboodschap voor Naomi heeft. Deze heeft hij per mail naar de bewoners gestuurd en het duurt dan ook niet lang voordat alle bewoners rondom de computer staan. De video wordt aangezet waarin Gio het volgende meldt, hij kan helaas niet komen overnachten in Utopia anders had hij dat echt wel gedaan. Ook feliciteert hij Ivan omdat hij Utopiaan van het jaar geworden is. Verder moet Naomi volgens Gio genieten van haar laatste avond in Utopia. Je hebt het top gedaan en je kan met opgeheven hoofd naar buiten voegt hij eraan toe. Succes, Utopia wordt top later! Naomi is geëmotioneerd door het filmpje en Ivan benadrukt dat als er iemand trots naar huis kan gaan ben jij dat. Kijk wat voor groei je hebt gemaakt en wat je allemaal betekend hebt voor Utopia en daarbuiten voegt hij eraan toe. Maar Naomi vindt het maar een k*t programma. ik wil niet de hele tijd huilen snottert ze. Ivan vindt het ook jammer dat Gio niet mag komen, ik had het vet gevonden. Maar Naomi lijkt het geen probleem te vinden, ik overnacht met jullie. Met Gio komt het wel.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *