Rob en Gabriëlle over Naomi’s vertrek

Rob en Gabriëlle over Naomi’s vertrek

Terwijl Rob vanmiddag aan de computer zat kwam Gabriëlle aanlopen. Hij zag aan haar dat er iets is en besluit te het gesprek aan te gaan. Al snel komt Naomi’s vertrek ter sprake.

Hoe gaat het babe vraagt Rob aan zijn mede bewoner Gabriëlle. Gabriëlle antwoordt dat het wel goed gaat maar ze vind het vertrek van Naomi erg jammer. Het was zo plotseling dat ze Utopia moest verlaten. Ik heb het er zwaar mee en had het niet verwacht voegt ze eraan toe. Rob zegt dat ze haar wel snapt, ik denk dat het elke keer alleen maar zwaarder wordt. Tenminste Stefanie vond ik het ergste daar werd ik ook wel echt verdrietig van. Gabriëlle knikt en geeft toe dat ze van Stiff ook echt verdrietig was maar dit van Naomi  is nog even een slagje meer. Ik snap het nu als je zegt ik had echt een gebroken hart. Ik heb nu ook echt een gebroken hart! Volgens Rob bouw je echt een band op met de mensen die je in Utopia leert kennen. En die band is anders met mensen die je bijvoorbeeld op een vakantie leert kennen. Omdat je geen contact meer hebt voelt het ook alsof je maanden moet gaan wachten tot je elkaar weer spreekt. Daardoor lijken ze verder weg en voelt het als een groot verlies. Dat is logisch. Je zat wel een jaar bij elkaar voegt hij eraan toe. Ja zegt Gabriëlle terwijl ze weer wegloopt, het komt wel goed. Dat is iets wat je zeker weet en daarom is het oké. Rob roept haar na maar als er wat is weet je me te vinden hè, babe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 23:48

    Heb net het filmpje van het vertrek gezien van Naomi , maar heeft ze nu het bed mee genomen.
    Was dat niet van Utopia dan ook al heeft Giorgio het gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *