Wat er nog meer gebeurde tijdens oud en nieuw

Wat er nog meer gebeurde tijdens oud en nieuw

Wat gebeurde er nog meer tijdens oud en nieuw? We hebben even een kleine samenvatting voor je gemaakt. Zo ben je weer volledig op de hoogte. We schreven er al kort over maar gaan er nu wat dieper op in.

Oud & Nieuw Ramona en Bas
Nadat Ramona over haar gevoelens vertelt, krijgt ze een lichte paniekaanval. Ze noemt zichzelf dom dat ze gevoelens heeft gekregen voor iemand in Utopia, maar ook omdat ze daarover heeft verteld. Zowel Victoria als ook later Naomi raden Ramona aan het los te laten. Ze moet volgens de twee gewoon genieten van de avond. Maar het lijkt niet te helpen want Ramona trekt zich de haren uit haar hoofd en roept tijdens het dansen zelfs dat ze naar huis wil… Bas zit echter met zijn hoofd bij een andere vrouw  een meisje buiten Utopia. Ik heb nooit iets met haar gehad vertelt hij tegen Gina. Maar door hier te zijn weet ik wel wat ik mis. Gina vindt het rot voor Ramona, maar Bas denkt dat het beter is als ze dit weet. Als Ramona  een onderonsje met Benjamin afrondt, neemt hij haar daarom bij de hand voor een goed gesprek. Hij is eerlijk. Hij zou het echt f*cked up vinden als ze zou gaan omwille van haar gevoelens voor Bas. Maar ik heb een meisje thuis bekent Bas. Volgens Ramona moeten ze afstand nemen. Of een andere optie is naar huis gaan, en dat wil ze niet. Maar ik geef om je. Het komt goed benadrukt Ramona. Ramona verhuisd in de avond haar bed nog, omhelst Bas en Aan het eind van de  vertelt hem dat ze van hem houdt. Dan krijgt ze tranen in haar ogen. dit is zo’n emotioneel moment voegt ze eraan toe.

Oud & Nieuw van Wim en Rob
Wim en Rob waren vannacht ook emotioneel.  Rob is met zijn gedachten thuis, bij zijn familie. Bij de mensen met wie hij altijd Oud&Nieuw doorbrengt en waar hij zich nodig voelt. Wims tranen beginnen te stromen als de bewoners na het aftellen voor het nieuwe jaar hun vuurwerk afsteken. Snikkend valt hij in de armen van Nicole. Verschillende bewoners proberen hem op te beuren. Je bent mijn broeder zegt Ivan. Bas belooft Wim er een mooi nieuw jaar te maken. Rob vertelt later dat Wim het zwaar heeft en hij binnenkort naar huis wil. Zou het begin van 2016 het einde van Wims Utopia betekenen?

Oud & Nieuw van Cees
Feestavonden zijn niet aan Cees besteed. Het ene nummer dat hij wil luisteren wordt gelijk afgezet en hij kan maar niet begrijpen dat iedereen steeds toch zoveel moet drinken. Gabriëlle neemt het voor hem op als zijn muziek wordt afgebroken. Ik vind het niet kunnen dit verdedigt ze, met gevolg dat er  toestemming wordt gegeven dat Cees zijn nummer opzet. Maar voor Cees hoeft het al niet meer. Er wordt later over hem geroddeld en Wim vindt dat Cees maar in de Welness moet gaan slapen. Victoria spreekt lieve woorden bij Cees. Ze hoopt dat hij zich thuis voelt bij de groep. Ik gun je meer dan dit voegt ze eraan toe. Om 2:00 uur gaat Cees richting bed maar om 4:00 uur vraagt hij een paar pokerende bewoners of ze niet genoeg drank hebben gehad, maar die reageren boos. Zuip lekker verder zegt Cees kwaad. Hij vindt dat er altijd wel een excuus wordt gemaakt om te drinken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *