Ramona wil afstand van Bas

Ramona wil afstand van Bas

De bewoners in de loods beginnen heel langzaam te ontwaken. Langzamerhand weer wat leven dus! We besluiten nog maar even terug te blikken op gisterenavond. Ramona had namelijk een gesprek met Bas. Ze lijkt wat afstand te willen van Bas.

Buiten op het rokersbankje praten de twee met elkaar. Ramona begint het gesprek, ik denk dat het verstandig is als we niet meer naast elkaar slapen. Ik denk dat het het geen goed idee is. Om… Omdat niet, g*dver, denk beter van niet. Misschien moeten we de bedden uit elkaar doen voegt ze eraan toe. Verder vertelt ze dat ze niet snapt hoe ze verliefd kan worden op haar maatje. Al is het niet verliefd gaat ze verder maar ze voelt wel bepaalde gevoelens en ik wil het mijzelf niet te moeilijk maken. Bas antwoordt dat hij hel zo definitief vindt. Ja zegt Ramona maar dat is misschien wel zo fijn. Bas is nu dus op de hoogte van de gevoelens die Bas heeft. Maar zorgt deze stap ervoor dat Ramona haar gevoelens ook kan onderdrukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *