Utopia 2016 is van start gegaan!

Utopia 2016 is van start gegaan!

Goedemorgen allemaal! Allereerst de beste wensen voor 2016, dat het maar een mooi Utopia jaar mag worden! Uiteraard blijven wij je in dit nieuwe jaar ook van het laatste Utopia nieuws voorzien. We hebben er zin in!

Enfin, even weer wat nieuws over Utopia. De bewoners hebben natuurlijk ook oud en nieuw georganiseerd. Compleet met vuurwerk en zoals de meeste met een feestje. Zelfs de kerstboom is de fik in gegaan! De bewoners gingen laat naar bed en momenteel is er nog niets waar we over kunnen schrijven. De meeste bewoners liggen nog op hun bedje, bij te komen van de drank en laat opblijven. Momenteel is alleen Cees wakker, voor de rest is nog donker. De regie lijkt het allemaal toe te laten, misschien moeten ze bijkomen van de flinke storing die gisterenavond plaats vond? Ach ja, we komen dus later nog even terug voor wat meer nieuws! Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *