Bas vindt het jammer dat zijn relatie over is

Bas vindt het jammer dat zijn relatie over is

Bas en Do hebben geen relatie meer, ze hebben het kort geleden namelijk uitgemaakt. Gisterenavond gingen de twee het gesprek erover aan. Bas lijkt het toch wel jammer te vinden dat het nu over en uit is…

Terwijl Do aan tafel zit komt Bas erbij zitten, hij vraagt hoe haar dag was. Prima antwoordt Do kort maar krachtig, en hoe is het met jou vraagt ze door. Bas zegt dat het wel goed gaat en Do merkt enige twijfel dus vraagt wat er precies aan de hand is. Bas vertelt vervolgens dat hij het jammer vindt dat het zo gelopen is. Do begrijpt niet wat hij bedoeld en wil weten wat hij nu zo jammer vindt. Bas vertelt verder, hij vond de relatie in het begin zo leuk en dat hij het daarom jammer vindt dat dat nu niet meer zo is. Was het in het begin zo leuk of maakte je je het in je hoofd leuk omdat je iets miste vraagt Do vervolgens. Het kan ook allemaal illusie geweest zijn he? Bas antwoordt dat niet zo goed te weten maar vindt het wel jammer. Volgens Do hoeft hoeft hij het niet jammer te vinden. Want als het gevoel er niet zit waarom zou je dan nog ergens mee zitten? Alleen als het gevoel binnen vier weken zo makkelijk weggaat, dan vraag ik me af of er wel gevoel is geweest gaat ze verder. Of dat het komt door deze kleine omgeving waar gevoelens altijd een stuk heftiger lijken dan dat het is. Nee ik heb het er wel moeilijk mee aldus Bas. Maar ik weet dat het wel de juiste keuze is voegt hij eraan toe. Do zegt dat alles veel te overhaast is gegaan. Daarom heb ik ook altijd gezegd je bent een Utopia vriendje. Ik kende je niet eens! Ik wilde gewoon genieten en ik wilde lol hebben, en als je ergens een stempel op drukt, dan wordt het ook gelijk zo beladen en serieus. Daar zat ik eigenlijk niet op te wachten, maar het moest duidelijk zijn wat het was. Daarmee wordt je alle kanten op geduwd en dan verpest je eigenlijk iets, wat super onschuldig begon en daardoor juist heel leuk was. En dat is jammer aldus Do. De twee zitten vervolgens een poosje zwijgend naast elkaar tot Bas de stilte onderbreekt. Weet je wat ook jammer is? De caravan lekt. Do zegt lachend weet je wat nu zo leuk is hier aan? Dat dat niet meer mijn probleem is! Bas en Do lachen en geven elkaar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *