Verlaat Ivan Utopia voor zijn relatie?

Verlaat Ivan Utopia voor zijn relatie?

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en vanmorgen vroeg hadden Bas en Ivan al een gesprek. Bas begon namelijk over zijn “relatie” die hij had met mede bewoonster Dominique die inmiddels al voorbij is. Maar al snel gooit hij het toch maar over een andere boeg, hij is benieuwd of Ivan Utopia gaat verlaten voor zijn relatie met Nicole. Ivan ontkent dat, ik wil Utopia niet verlaten om aan mijn relatie te werken. Want als het echt is zal het ook echt blijven voegt hij eraan toe. Maar wel als Nicole mij nodig heeft. Vervolgens filosoferen de twee over respect, echt van elkaar houden en rekening houden met elkaar. Volgens Ivan is er geen uitdaging te groot… Wellicht zal dat nog veranderen als hij post van Nicole krijgt? Zij voelt zich momenteel verraden door haar vriend Ivan

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:03

    nicole en ivan hadden inderdaad afgesproken dat als nicole of familie hem nodig hadden dat hij naar huis zou komen.Maar ik begrijp ook de reactie van nicole ivm ivan. Zijn houding naar de bewoonsters daar ging soms wel ver en flirte (enz) nogal met de dames tot in bed liggen met elkaar.Niet dat er iets gebeurd is ,want dat denk ik echt niet. En daar heeft nicole weer gelijk in…als zij het zou doen..Dan was ivan enorm kwaad geworden.Want dat kan niet volgens hem.En dan vind ik wel weer dat hij zich meer mag inzetten voor de relatie met nicole.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *