Cees heeft zijn financiële draai gevonden

Cees heeft zijn financiële draai gevonden

Terwijl Cees en Victoria de afwas deden hadden de twee een gesprek. Een gesprek over de financiële rol van Cees, hij lijkt zijn draai gevonden te hebben.

Cees vertelt aan Victoria dat hij Mark op een foutje heeft gewezen. De B&B werd met eenentwintig procent belast, maar dit moet zes zijn. En Mark heeft hem hierin gelijk gegeven. Maar zo leer je van elkaar en dat vindt Cees leuk. Maar hij heeft wat neergezet hoor. Wat het was en wat het nu geworden is. Het was niks! Eén grote puinhoop. En hij heeft het toch helemaal opgezet. Petje af! En helemaal alleen. Knap voegt hij eraan toe. Mark komt niet veel later de keuken in en vertelt dat het erg hard met het brood gaat. Ik hoorde dat we er maximaal vier mogen. Ik heb er maar twee gehad hoor vult Cees aan. Het valt Mark op dat er gisteren twee broden doorheen zijn gegaan. Achtenveertig sneetjes met vijftien personen is meer dan drie per persoon volgens de oud boekhouder. Cees is het daarmee eens en zegt dat dat klopt. Ach, de één neemt een aardappel meer. Wat maakt het uit. Als we onder aan de streep maar een beetje uitkomen sluit Mark het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:12

    cees betreft mark op een fout? Laat me niet lachen.En zegt hij ook nog is een puinhoop? Wat heeft die man een eigendunk. Verschrikkelijk gewoon. Was is en blijft een nare zelfingenomen persoon.

    • Joost at 12:40

      Die reactie heeft betrekking op de situatie voordat Mark de boekhouding deed. Toen was het inderdaad een grote rotzooi, dit heeft Mark opgelost. Daar doelt Cees dus ook op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *