Cemal gaat strippen voor Ramona?

Cemal gaat strippen voor Ramona?

Morgen is Ramona jarig en dat betekend dat het groots uitgepakt moet worden aldus Rowena. Met een paar bewoners bereid ze het feestje alvast voor.

Rowena roept een paar mede bewoners bijeen om het over de verjaardag van Ramona. Morgen is Ramona jarig en het lijkt me superleuk om iets voor haar te organiseren begint ze het gesprek. Een jarige en een stripper in één loods is natuurlijk een 1 + 1 = 2, gaat ze verder. Cemal die ervaring heeft met strippen vindt het geen probleem en wil wel uit de kleren voor de jarige. Gabriëlle krijgt al snel een lach op haar gezicht. Ze ziet het al helemaal voor zich. Rond half één komt het bezoek van Ramona en Gabriëlle wil weten of Cemal gaat strippen waar zij bij zijn. Ja antwoordt hij maar ik ga niet naakt benadrukt hij. Misschien moet je het een beetje genuanceerd houden, gewoon vijf minuutjes stelt Rowena voor. Cemal zegt dat hij het netjes zal houden en zijn bokser zal ook aan blijven. Mag ze je wel aanraken? vraagt Gabriëlle nieuwsgierig. Ja, natuurlijk! antwoordt hij lachend. Dan wil Gabriëlle weten of hij wel een sneakpeak van zijn billen zal laten zien, waarop Cemal antwoordt nee, dit keer niet want er zit haar op grapt hij. De anderen kunnen er ook wel om lachen. Ze hebben het daarna nog kort over de rest van de dag. Zo willen Rowena en Bas Ramona graag wekken met een ontbijtje op bed. Wat zal de rest van de stripact vinden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:00

  Als je die Rowena zag gisteren die g***t op hem ,en dan die reactie van Michael zo nu kijkt er niemand nu ga ik kijken .
  Het gaat de verkeerde kant op , zal er deze keer een oud opaatje of omaatje der in komen.
  We wachten af

 2. manu at 11:19

  Helemaal gelijk in Cj, het wordt steeds gekker. Dit is geen utopie meer.
  snap ook niet waarom ivan gewoon niet naar huis gaat wat moet hij tussen die debielen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *