Utopia nieuwtjes 18 februari

Utopia nieuwtjes 18 februari

Het Utopia nieuws van 18 februari vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

 • Rob heeft bezoek gehad, er was een standhouder die gezellig kwam praten. Rob vond het niet erg om het laatste deel van het centraal over te slaan. Het bestond toch voornamelijk uit ruzie.
 • Cees heeft een compliment gehad, en dat is de laatste tijd best wel zeldzaam. Cees heeft het de laatste weken zwaar wat waarschijnlijk door de boekhouding komt. Cees kreeg de laatste tijd meer kritiek, maar daar brengt Victoria verandering in. Complimenten zei ze tegen de boekhouder. Ik vond dat je het heel helder hebt verteld. Doelend op de informatie die hij verstrekt heeft in het centraal.
 • Er werd ook wat nagepraat over het verhitte centraal. Zo liet Michael weten wat hij ervan vond tegenover Rowena. Hij vindt het prettig dat Ivan zich even liet gaan. Misschien kwam de uitbarsting niet op het goede moment, maar was wel degelijk nodig voegt hij eraan toe. Ook vindt Michael dat bepaalde bewoners zich hypocriet gedragen. Heb je dat ook tegen mij? vraagt Rowena. Michael zegt niet haar specifiek te bedoelen, maar de groep als geheel.
 • Do is samen met Michael en Cemal naar buiten geweest om wat foto’s te maken. Cemal ging in een bad liggen. De foto’s zijn bedoelt voor een ansichtkaart die de twee willen gaan maken voor de Utopia markt.
 •  Rob zat samen met Ivan op de rokersbank. Rob vertelt klaar te zijn met de bewoners die niet hun best doen: Er wordt echt een beetje gegeten en gedronken met het gehalte bullsh*t hier voegt hij eraan toe.
 • Is Michael zich druk aan het maken over de visie van Utopia. Hij praat samen met Rowena en Cees. Er is al twee jaar gezeik over de samenleving en het afwassen. Waarom doen we het dan niet anders? zegt Rowena. Het roer moet volgens haar helemaal omgaan. Michael is het daarmee eens en Cees moppert gezellig mee.
 • Bjorn heeft een goed gesprek gehad met Do. Hij heeft een aantal vragen die hij haar wil stellen. Ik kan het geen plak geven. Ik heb veel mensenkennis en kan mensen heel goed peilen zegt Bjorn tegen Do. Bjorn wil graag praten over de last die Do heeft van het feit dat zij ooit gepest is. Ik ben ook gepest, dus ik weet hoe het is gaat hij verder. De twee praten erg lang met elkaar. Soms tot pittige discussies. Waar het op neer komt is dat Bjorn Do haar gedrag vreemd vindt, terwijl zij zegt onzeker te zijn. Dat ze een klap van het leven heeft gehad. Dat ze nog steeds zit met het feit dat ze gepest is.

Verder is het vrij rustig te noemen, we komen uiteraard met nog meer Utopia nieuws. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. RUUD at 23:40

  Rob zat samen met Ivan op de rokersbank. Rob vertelt klaar te zijn met de bewoners die niet hun best doen: Er wordt echt een beetje gegeten en gedronken met het gehalte bullsh*t hier voegt hij eraan toe.

  ROB BEDOELD HIER MEE ZICH ZELF ZEKER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Wil at 21:40

  Bjorn ziet dat goed, vreemd gedrag heeft die Do, ze zegt dat ze onzeker is, niks van te merken
  Ze kan totaal niet met kritiek om gaan
  Maarwat ze wel kan is flirten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *