Ramona is jarig!

Ramona is jarig!

Ramona is zoals we schreven vandaag jarig, de stripact is al geregeld en omstreeks 00:00 werd er traditiegetrouw weer gezongen door de bewoners. Maar het zingen konden we helaas niet zien door de streamlocks dus daar gaan we even vanuit. Ramona krijgt van iedere bewoner een handje, knuffel en uiteraard een felicitatie. Ze is vandaag 26 jaar geworden! Cees heeft zelfs een roos voor de jarige job! De jarige bedankt dat iedereen er voor haar is, de champagne wil ze nog niet openmaken omdat ze vandaag familie krijgt en er dan een feestje van wil maken. Ondertussen is de jarige zichzelf aan het optutten en zal naar alle waarschijnlijkheid wel verjaardagspost ontvangen. En daarbovenop krijgt ze ook nog eens bezoek, fijne dag Ramona en uiteraard gefeliciteerd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *