Bas en Do hadden het wederom gezellig

Bas en Do hadden het wederom gezellig

We blikken even terug op afgelopen avond, na het verjaardagsfeest van Ramona doken Do en Bas gezamelijk de caravan in. De twee hadden het weer gezellig, zullen we het  daar maar op houden. Verdere details kun je in onderstaande video nog eens terugkijken mocht je er behoefte aan hebben :). Momenteel gebeurd er van alles in Utopia, zo heeft Ramona verjaardagspost gehad en krijgt momenteel een knipbeurt bij Gina. Zodat ze er tiptop uit ziet als ze bezoek ontvangt. De twee mensen kletsen over het vertrek van Mark. Benjamin wordt dadelijk ook nog geknipt. En Michael en Bas willen weer een expeditie doen. Waarschijnlijk wordt dit een ontgroening voor de nieuwste bewoner. Cemal zien we nu in de gym, zichzelf alvast oppompen voor de stripact die hij gaat doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *