Wil Michael Ivan weg hebben uit Utopia?

Wil Michael Ivan weg hebben uit Utopia?

We blikken nog even terug op gisteren, we hebben namelijk iets gemist wat toch wel een belangrijke gebeurtenis is. Zo schreven we al over een verhit centraal waarin Ivan duidelijk aangaf dat Utopia zijn huis zou zijn en niemand hem kon vertellen dat hij naar huis moest gaan. Maar daar denken Cees en Michael toch anders over. Zo lijkt het erop dat Michael Ivan graag naar huis wil hebben.

Michael vertelt dat hij er klaar mee is, hij ging erop in bij het geen wat Ivan zei maar dat mocht niet. Die agressiviteit joh voegt Cees eraan toe. Ik ben er ook klaar mee geeft Michael toe. Je hebt gelijk antwoordt Cees, maar dan weet je toch op wie je kunt stemmen? Weetje gaat Michael verder, hij had niet mijn stemmen gekregen. Ik had twee andere mensen in mijn hoofd omdat ik vind dat hij inderdaad veel dingen doet. Maar ik begin wel te twijfelen als het op zo’n manier moet, dan ga je inderdaad maar naar huis! Er wordt gezegd dat je elkaar uit moet laten praten maar niemand doet het gaat hij verder. De twee kletsen nog even door over het idee van een werkster inhuren en hoe daarop gereageerd werd. Ook is er dagen niets aan schoonmaak taken gedaan. Mensen praten naar zichzelf toe aldus Michael. Daar ben ik ook klaar mee, mensen snappen niet wat ze zeggen. Volgens mij weet ie ook niet meer hoe het buiten werkt dat is ook iets. Ja antwoordt Cees daar is hij ook bang voor. Daarom wil hij ook niet weg. Mensen schamen zich kapot aldus Michael en Cees is het daarmee eens. Zijn familie schamen zich namelijk ook. Ik dacht toen misschien kan ik er nog iets aan doen gaat hij verder. maar het is alleen maar erger geworden! Het is ook alleen maar gezeik en ellende volgens Michael. Daarvoor ben ik niet gekomen! Ik ben blij met je steun en support benadrukt Cees. Michael lijkt het dus gemunt te hebben op Ivan. Maar in hoeverre hij dat ook daadwerkelijk gaat doen? Het uitgebreide gesprek volgen? Dat kan via onderstaande video. De heren kletsen namelijk nog lang door over hun mede bewoner Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. johan at 09:44

    jaaaa dat is!!! volgens mij wil Micheal zijn positie overnemen. maar zo stom als hij is, ziet ie niet dat het verdiend is. en niet door het gedrag van Ivan.

    de Diva moet oprotten, huigelaar samen met Cees

  2. Moksi at 15:44

    Dan heb ik liever benji of micheal of rob eruit want bijdrage is minimaal en wordt irritant op naar te kijken hun willen geen utopia maar een gouden kooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *