Familiebezoek en strip act voor Ramona

Familiebezoek en strip act voor Ramona

Tijd om je weer te voorzien van wat Utopia nieuws! Er is redelijk wat gebeurd dus we beginnen maar met het familiebezoek voor Ramona met de daarbij horende strip act van Cemal. Allereerst kwam er een auto het terrein op. Hartelijk ontvangt Ramona haar familie, haar moeder en vriendinnen zijn meegekomen om de verjaardag te vieren. Na kussen, knuffels en begroetingen gaat het gezelschap lekker naar binnen. Aldaar wordt drinken geregeld en de gesprekken komen op gang zoals in onderstaande video te zien is. Ook krijgt Ramona cadeautjes het is immers haar verjaardag. Zo krijgt ze onder andere kleding en spullen voor haar haar. Wat later neemt Ramona het gezelschap mee naar de merchandise waar ze haar shirts laat zien. En dan is het uiteindelijk zover, de strip act van Cemal. Rowena kondigt hem aan en zodra de muziek gestart is komt Cemal compleet in boevenpak aangelopen. Hij geeft een striptease weg. Het is allemaal netjes gebleven zoals op de video te zien is maar de jarige job vond het geweldig. Ook haar familie en vriendinnen konden er wel om lachen. Ramona geniet zichtbaar van het bezoek en dat is maar goed ook zeker op je verjaardag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *