De ontgroening van Cemal

De ontgroening van Cemal

Als er een nieuwe bewoner in Utopia komt dan vindt er altijd een ontgroening plaats. Zo ook voor Cemal, vanmorgen waren Bas en Michael al druk bezig om zijn ontgroening te realiseren. Maar wat moest de nieuweling precies doen?

Cemal moet een expeditie gaan doen, hij moet onder andere vuur maken vervolgens een touw doorbranden om een zaag uit het touw te krijgen. Vervolgens moet hij iets doorzagen dan met blokken gooien in banden vervolgens met een band de vijver over en meelwormen eten. Ook moet hij een rauw ei eten om het allemaal nog smakelijker te maken. Niet veel later gaat hij van start en Benjamin, Michael en Bas houden alles nauwlettend in de gaten. Hij wordt flink aangemoedigd en Cemal volgt het parcours netjes zoals hem is uitgelegd. Uiteindelijk heeft hij er 13.10 minuten over gedaan. Hij krijgt verschillende complimenten maar volgens Cemal viel het allemaal wel mee. Hij wil het nog wel een keer doen grapt hij. De gehele ontgroening kun je nog op je gemak terugkijken. Als er weer een nieuwe bewoner komt in Utopia mag Cemal iets verzinnen. We zijn benieuwd wat dat gaat worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *