Wim vindt de strip act van Cemal niks

Wim vindt de strip act van Cemal niks

Ramona is vandaag jarig, en ze heeft zoals we omschreven een strip act van Cemal gehad. De jarige job vond het leuk maar sommige vonden het ook helemaal niks. Zo vond Wim het helemaal niks. Hij uit zijn frustraties tegenover Bjorn.

De twee heren zijn buiten bezig als Wim het gesprek begint. Zo niet mijn Utopia wat er net gebeurd klaagt hij. Bjorn geeft hem plagerig een duw. Ja zegt hij, jij verzint gewoon allerlei dingen waardoor je hier niet meer wilt zijn. De twee lachen volgens Bjorn hoort dit nou eenmaal ook bij de samenleving. Maar Wim denkt daar toch anders over. Dus als een van je vrienden jarig is regel je geen stripper vraagt Bjorn met een lach. Wim glimlacht en antwoordt nee, alleen een keer op een vrijgezellenfeest. Daarna lopen de twee over het terrein verder en komen Ivan tegen. Je hebt een spektakel gemist Ivan benadrukt Bjorn. Maar Ivan lacht het weg, hij vindt strippen ook niet zo geweldig… Vond jij de de actie van Cemal wel leuk? Kijk het hier nog eens terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Detje at 19:02

    Ik vind het heel hypocriet want dat bewoners onderling volop in beeld liggen te rotzooien onder de dekens daar zeggen ze niks van. Dat vind ik ranzig om te zien, niet een jongen die netjes een act doet. Als de bewoners zelf eerst eens netjes worden dan mag je klagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *