De reacties van het nieuwe experiment

De reacties van het nieuwe experiment

Vandaag is een nieuw experiment gestart namelijk één week lang op bijstandsniveau leven. Dit experiment verkondigde Benjamin vanmorgen tegen alle bewoners. Maar wat vindt de rest er eigenlijk van?

Dat de bewoners vanaf vanmorgen minder luxe hebben wordt al snel duidelijk. Zo ook bij het ontbijt, er wordt berekend hoeveel iedereen mag eten. Rowena merkt op dat iedereen maar één sneetje krijgt. Één sneetje tijdens het ontbijt en meer niet. Ga ik ook nog afvallen merkt Bjorn op en Rowena lijkt er niet blij mee te zijn. Ze had het plan om te sporten maar weet niet zo heel goed hoe ze dit wil doen. Met weinig eten is dat niet heel handig…Ondertussen zijn andere bewoners hard bezig met een koopjesjacht. Benjamin, Ivan Bas en Bjorn zijn dit aan het doen. Niet veel later komt Cees er ook bij zitten. Krijgt iedereen maar €2,50 per dag? Kan ik makkelijk mee rondkomen. Vroeger ging ik één keer per week in bad voegt hij eraan toe. Cees vertelt over de naoorlogse armoede. Hoe hij één keer per week maar schone kleren kreeg. Dat hij in een rij stond te wachten. Cees wil graag zijn €2,50 hebben. Maar Benjamin is het hier niet mee eens. Hij wil het graag als groep doen. Armoede deel je toch ook met elkaar? merkt Bas op. Vandaag zullen de bewoners ook nog een centraal starten. De bewoners moeten duidelijk wennen aan minder luxe en geld. Het is dan handig om alles goed door te nemen. We zijn benieuwd hoe het experiment gaat lopen, wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *