Heeft Bas seks gehad met Dominique?

Heeft Bas seks gehad met Dominique?

We komen nog even snel met een nieuw nieuwsbericht voordat het centraal begint. Bas en Dominique hadden het gisterenavond gezellig. Hier deed Benjamin eerder al verslag over maar besloot vanmiddag het gesprek eens aan te gaan met Benjamin. Heeft hij nou seks gehad of toch niet?

Beide lopen richting de kas, Benjamin begint eerst een gesprek over de dieren. Maar begint al snel over Dominique. Heb jij een beetje goed geslapen begint hij. Bas antwoordt van wel en Benjamin neemt het woord over. Als kamergenoot zijnde wil ik iets checken bij jou. Ik was gisteren namelijk een rondje aan het doen bij de zieken. En toen wilde ik een kop thee bij Do brengen en toen zag ik de lakens heen en weer bewegen. Bas kijkt verbaasd en ontkent dat er iets gebeurd is. Benjamin merkt op dat hij het jammer vindt voor Bas. Nee zegt Bas dat is beter benadrukt hij. Dan vertelt Benjamin dat Cees ook stond te kijken. En Bas benadrukt nogmaals dat er niets gebeurd is, we hebben alleen gezoend. Zou je het wel doen in Utopia vraagt Benjamin door. Bas denkt na en zegt uiteindelijk dat hem dat geen goed idee lijkt. Ligt dat dan aan jou of aan Do vraagt Benjamin nieuwsgierig. Ik denk dat het beter is om hier geen seks te hebben met Do gaat Bas verder. Maar goed ik weet niet wat Do denkt he? Beide mannen lachen, op naar een centraal waar vast en zeker flink wat besproken gaat worden. Het verslag komt er zo aan!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *