Megan en Bas gaan over de hindernisbaan

Megan en Bas gaan over de hindernisbaan

Vanmiddag hebben Megan (Michael) en Bas iets met elkaar besproken. De twee gaan verkleed als vrouw de hindernisbaan over…

De twee lopen eerst het parcours nog eens af, Megan lijkt toch een beetje te twijfelen als ze de obstakels ziet. Maar het is niet anders. Bas kleedt zich snel om en daarna wordt er nog een foto gemaakt van de twee “vrouwen”. En dan is het zover om het wedstrijdje aan te gaan! Na het startsignaal gaan de twee er helemaal voor.  Bas strandt al na tien seconden door de hoge hakken. Megan bouwt al snel een voorsprong op en vliegt naar de finish. Bas probeert zich nog te herpakken, maar het is te laat. Bulls-eye zegt Megan nadat ze de finishlijn is gepasseerd. Er klinkt gejuich vanuit het publiek. Megan heeft de race gewonnen en gaat er met de eer vandoor. Michael had iets meer ervaring zullen we maar zeggen. Bekijk hier de gebeurtenis nog eens terug per video:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *