Michael wil meer eenheid tijdens armoede experiment

Michael wil meer eenheid tijdens armoede experiment

Nog meer nieuws van afgelopen avond, Michael mist namelijk iets in de groep. Dat is eenheid, hij wil meer eenheid tijdens het armoede experiment.

Michael besprak het armoede experiment met Ramona op de vide. De twee praten over hoe zwak de onderlingen samenwerkingen zijn en de eenheid die volgens hun ontbreekt. En dit terwijl ze ook nog eens in een gesimuleerde crisis zitten. Het water en elektriciteit is namelijk afgesloten. Michael vindt het oneerlijk dat hij samen met Benjamin het experiment heeft opgezet, maar naar zijn gevoel in de steek wordt gelaten.  Het is Michael opgevallen dat hij en Benjamin samen met Ramona lang in de kou bezig waren, dit terwijl de Bas op de schommelstoel zat te relaxen. En de irritaties zijn nu toegenomen bij Michael. Ik vind dat ik op zijn minst een schouderklopje verdient heb. En de duik in de vijver van Bas en Ivan hebben volgens Michael meer aandacht gekregen in de loods dan het gehele armoede project tot nu toe. Ja zegt Ramona die het ermee eens is. Ik zag dit al aankomen. Er zijn zoveel mensen ongeïnteresseerd en negatief over het project voegt ze eraan toe. Daarna stopt het gesprek tussen de twee. Hoe vinden jullie dat het experiment tot nu toe verloopt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *