Ruzie om armoede project

Ruzie om armoede project

Nog meer geklaag over het armoede experiment. Echter liep het deze keer uit tot een conflict tussen Cees en Rowena…

Mark wil namelijk een rookvrije dag en ook Arjuna aflassen. Maar de weerstand is er al snel, zo wil Bas niet meedoen met deze extra maatregelen. En daar is Mark het dan weer niet mee eens. Hij kon zelf vandaag ook niet achter de computer en Cees kon niet verder met de boekhouding. Daarnaast is roken geen primaire levensbehoefte voegt hij eraan toe. Cees die het ook hoort is van mening dat roken gewoon door moet kunnen gaan. Rowena vindt het allemaal maar niks en ook Gabriëlle is voor een rookvrije dag. Er zijn nooit duidelijke afspraken gemaakt en iedereen moet tot nu toe met alles meedoen. Ondanks dat er vandaag extra regels zijn opgesteld. Dan brengt Cees een punt in want make-up is namelijk ook geen eerste levensbehoefte. Echter loopt iedere vrouw in Utopia met make-up op. Op dat moment is Rowena er helemaal klaar mee. Ik loop nu weg want ik heb geen zin in gezeik elke keer. Elke keer is het hetzelfde als een klein kind moet ik een discussie met je voeren. Het zit me tot hier! Ik ben er helemaal klaar mee, elke keer moet je een tegen woord hebben! En ja ik loop weg, anders word ik nog kwader! Dan praat ik helemaal niet meer tegen je! Kijk eens in de spiegel, daar hangt ie! Cees snapt op zijn beurt niet waarom Rowena zo uitvalt. Ik krijg niet eens de kans om een weerwoord te geven voegt hij eraan toe. Benjamin die ook in de buurt is en het allemaal heeft meegekregen legt nogmaals uit wat de bedoeling van deze week is. De bewoners moeten bewust worden van wat armoede is. Niet iedereen kan altijd roken en eten. En wanneer Cees zegt dat dit niet het geval is, omdat hij uit ervaring spreekt, wordt hij weer onderbroken. Ramona reageert fel en zegt dat bij haar thuis sigaretten het eerst afvielen wanneer er geen geld was.  Jouw waarheid is niet altijd de waarheid  benadrukt Benjamin vervolgens. Victoria die ook bij haar mede bewoners staat zegt het jammer te vinden dat de bewoners niet één doel kunnen nastreven. Dit omdat niet iedereen zich aan de afspraken wil houden. Zal het experiment ook invloed hebben op de nominaties die steeds dichterbij komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *