Problemen in de planning van het carnavalsfeest?

Problemen in de planning van het carnavalsfeest?

Vanaf vrijdag wordt carnaval gevierd in het zuiden van Nederland. Maar ook in Utopia wordt eraan gedacht. Daarom zal daar vanavond een feest starten om carnaval alvast in te leiden. De meeste zaken zijn besproken in het centraal en daar werd ook vertelt dat Bjorn een planning heeft gemaakt. Echter voorziet Bas een probleem in de planning.

Terwijl Bas op het werkrooster staat te kijken valt hem iets op aan de indeling. Er zijn vanavond enkele bewoners vrij van hun werkzaamheden, Ivan, Mark, Benjamin en Gina. Op zich geen probleem, alleen ligt Gabriëlle al de gehele dag ziek in bed. Maar moet ze wel vanavond in de garderobe gaan staan. Bas besluit daarom naar organisator Bjorn te stappen en legt het probleem voor. Bjorn vertelt dat Gabriëlle inderdaad op het rooster staat. Dit omdat hij even wilde aankijken of ze zich beter ging voelen, al hoort hij nu voor het eerst dat dat niet het geval is. Bjorn belooft dat het goed komt vanavond en dat hij ermee bezig is. Echter lijkt Bas er niet zoveel vertrouwen in te hebben. Zal het opgelost worden? We zullen het vanavond zien en houden het uiteraard in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:13

    Waarom hebben Mark en Gina en Benjamin geen dienst ,van Ivan weten we dat hij vrij wil hebben maar de rest kan toch wel werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *