Veel kritiek over Mark

Veel kritiek over Mark

Nog voordat Carlo Boszhart en zijn moeder Wil Utopia betraden was er nogal wat kritiek tegenover Mark. Het centraal eindigde daar eigenlijk mee. Vele bewoners snappen niet waarvan Mark een nieuw horloge en schoenen heeft gekocht. Het is raar volgens de groep want Mark zou helemaal geen geld hebben.

Iedereen krijgt namelijk iedere maand honderd euro zakgeld om vrij te besteden. Op het bord wordt bijgehouden wat iemand nog in zijn potje heeft en Mark had duidelijk nul euro achter zijn naam staan. Rob en Benjamin waren tijdens het centraal er al pissig over. Wij zien dat er nul euro achter Mark zijn naam staat dus dan roept het vraagtekens op zegt Benjamin geirriteerd. Niet iedereen kan zomaar geld uitgeven als hij dat wil vinden de twee. Mark legde toen uit dat hij het wel zelf kan betalen in plaats vanuit de BV. Hij had nog honderd euro in zijn kistje en hij had wat van Gina geleend. De groep gaat ermee akkoord, maar wil volgende keer meer transparantie. Bij Michael struikelden ze hier ook eerder over, toen hij ongevraagd een botox behandeling geregeld had. De rest wil voortaan dat iedereen het aankondigt als er uitgaven gedaan worden. Volgens Ivan werkt Mark hard en al het geld dat hij had gekregen is in de BV of Le Luifel gestopt. Hij mag ook wel eens wat voor zichzelf kopen voegt hij eraan toe. Mark kreeg eerder al 2.500 euro en 5000 euro en die beide bedragen heeft hij toen geïnvesteerd in Le Luifel. Daarom heeft nu op z’n minst het recht om voor zichzelf iets te kopen, vindt hij. Daarnaast doet Mark een mededeling. Hij wil graag als hij de loods uitloopt een deel van zijn investering meenemen. Ik wil tien procent van Le Luifel meenemen, omdat ik daar alles in heb zitten legt hij uit. De groep vindt dat meer dan terecht en ze gaan direct akkoord. Hier lees je de rest van het centraal nog terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. kristof at 02:32

  Die gaat er nie meer lang in blijven , nog snel hem wat verrijken en tegen april is mark weg met veel waardevolle spullen !

 2. caroll at 16:21

  Mark is altijd een zeer dubieuze “boekhouder” geweest. Denk maar o.a. het geld in de sok en hoeveel geld is er wel niet naar zijn vriendinnetje gegaan?
  Had geen werk meer toen hij Utopia binnenkwam. Kan me wel voorstellen waarom niet.

 3. lena at 16:05

  Waarom zou hij uberhaubt recht hebben om gel mee te nemen van leluifel. Alles is van utopia. Vertrek je dan moet je niet denken geld mee te kunnen nemen. Ik ga ook naar utopia geld verdienen en dan alles meenemen. Wat een onzin. Dit moeten zr ook niet toelaten. Je bent met niks gekomen en gaat met niks nasr huis. Nu merk ik ze komen met niks en gaan met een hele lading naar huis waar kan ik me in schrijven? ???

  • Anja at 17:23

   Helemaal gelijk lena, je komt met niets, waar jezelf voor kiest, en dan met een hoop spullen eruit, fototoestel, groot bed wat Naomi allemal nog meer mee nam, nicolle nam zowat alles mee uit de tatoeage gebeuren
   Dat moeten ze gewoon stoppen die onzin, je komt met niks en ga eruit met niks
   Mark zal heel de luifel leeg trekken,
   Stom gedoe en zeer egoistisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *