Carlo Boszhart en moeder in Utopia!

Carlo Boszhart en moeder in Utopia!

Eerder schreven we er al over, Carlo Boszhart en zijn moeder Wil zijn in Utopia op bezoek! Compleet met camera team uiteraard om dit in de uitzending van Carlo’s tv cafe te bewerken. Hartelijk wordt het gezelschap dan ook ontvangen. Ook vind de moeder van Carlo Ivan helemaal geweldig en Ivan geeft haar dan ook een pakkerd. Iedereen wordt bij elkaar geroepen. Carlo haalt een mooie taart tevoorschijn waarvan iedereen mag smikkelen. Wil legt vervolgens uit dat ze iedereen lief vind. Het is soms een beetje je weet wel. Maar ik heb een vraag, missen jullie je familie niet heel erg. De bewoners vertellen van wel iedereen noemt wel op welk familielid er gemist wordt. Ook komt het botox verhaal nog even ter sprake. De moeder van Wil vind dat ze het eerst beter had moeten bespreken. Maar je moet zelf weten wat ze doet, het was effe te vlug voegt ze eraan toe. Carlo vertelt dat zijn moeder iemand weg mag sturen omdat als zijn moeder in Utopia blijft er momenteel 16 bewoners zijn. Maar de moeder van Carlo wil het niet. Volgens Carlo moet ze wel even gaan praten met andere bewoners en dat gaat ze doen. Zo ook met Mark over de financiën. Het verdelen van geld moet niet volgens haar. Ook vind ze bepaalde mensen jammer over komen op beeld. Ivan denkt dat Wil een leuke aanwinst zou kunnen zijn als nieuwe bewoonster. Maar Wil benadrukt dat ze het echt niet wil. Verder wordt er nog gezellig verder gekletst en geprobeerd om de moeder over te halen in Utopia te blijven. Maar of dat gaat lukken? Daarna gaat Wil met Carlo apart zitten met Mark voor een item. Wat aanstaande zondag te zien zal zijn.

Carlo Boszhart in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *