Problemen tijdens voorbereidingen carnavals feest

Problemen tijdens voorbereidingen carnavals feest

Terwijl het carnavals feest in Utopia is losgebarsten verliepen de voorbereidingen niet zo vlekkeloos. Zo ontdekte Bas al een “foutje” in de werk planning die Bjorn gemaakt heeft maar er gebeurde nog meer.

Cees stond voor het feest namelijk nog patat te snijden. Blijkbaar was er nog niet genoeg gesneden. We horen Cees dan ook mompelend mopperen. Dan kunnen we omzet pakken en dan zijn we te lui zucht hij. Rob die komt bij hem staan en Cees merkt op dat dit zware werk eigenlijk niet aan hem besteed is. moet ik patat snijden als ik niet eens in Le Luifel sta? vraagt Rob vervolgens.  Iedere kluns die kan dat toch? gaat hij verder.Kortom volgens Rob moeten diegene die daar ingepland staan het maar doen. Maar er was nog meer want Cees zou al verschillende keren hulp gevraagd hebben. Daarnaast moet hij ook nog de kassa’s opmaken. Volgens hem laat de groep hem alles maar alleen doen. Het feest is inmiddels aan de gang en alles lijkt gelukkig toch nog goed te komen. Het gaat er gezellig aan toe. Later komen we terug op meer gebeurtenissen tijdens dit feest. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *