Bas wil gipsafdrukken van hoofden maken

Bas wil gipsafdrukken van hoofden maken

Vanmorgen zagen we Bas al druk in de weer met knutselen. We wisten niet waar hij mee bezig was maar inmiddels is er een stuk meer duidelijk geworden!

We zagen Bas in de weer met ducktape en piepschuim. Maar wat zijn plan is? Hij wil een mal maken van zijn hoofd vertelt hij aan Ivan. Cemal die erbij staat benadrukt dat het eigenlijk zijn idee was. En Bas legt uit dat hij nu bezig is met het maken van de luchtpijpen. Dan hebben we een mal en kunnen we nog meer beelden van onze hoofden maken voegt hij eraan toe. Ivan kijkt een beetje verbaasd en bedenkelijk. Deze man zegt hij terwijl hij Bas aankijkt, heeft altijd de meest rare, achterlijke, domme, stomme idiote ideeën jongen! Zodra de mallen klaar en veilig om te  gebruiken zijn zullen er dus wat hoofden vereeuwigd worden. Je kunt maar ergens mee bezig zijn!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *