Een hete nacht voor Do en Bas

Een hete nacht voor Do en Bas

Een nieuwe dag is weer begonnen, dag 792 alweer van het Utopia experiment! Vannacht is er nog van alles gebeurd. Zo hadden Do en Bas het gezellig. Het bewoog weer aardig onder de dekens… De twee hebben een sport sessie gedaan, laten we het daar maar op houden :). Enfin, sappige details kun je in onderstaand filmpje terugkijken. Bas voelde zich nogal bekeken en wilde de camera omdraaien maar dat is helaas niet gelukt…

En toen brak er een nieuwe morgen aan, de meeste bewoners waren alweer om 9 uur wakker. Een keer iets anders dan uitslapen. Ivan en Rowena hebben hun “kindjes” of te wel de dieren verzorgd. Bronno en Cees hebben een gesprekje over de financiën. BTW is voor Bronno niet belangrijk. Maar in zijn handel rekende hij alles naar hem toe. En daarna gaat het gesprek over darten. Bas is bezig in de werkschuur om iets in elkaar te knutselen. Maar wat het precies is is niet duidelijk. Verder is het nog redelijk rustig, dadelijk komen we terug met nog meer Utopia nieuws. Zien we je straks terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *