Michael gaat gewoon weer leuk doen tegen Do

Michael gaat gewoon weer leuk doen tegen Do

Gisteren spraken Michael en Do al met elkaar, ze probeerde het bij te leggen maar dat is niet helemaal gelukt. Afgelopen avond lagen Ramona en Michael erover na te praten. Michael heeft een besluit genomen…

De twee liggen op bed en Ramona vraagt aan Michael of het nu wat beter gaat. Michael antwoordt van niet. En vertelt dat ze voor het avondeten nog een keer gesproken hebben. Toen zei ze we komen er niet uit. Stond toen op en liep weg. Ik heb het idee dat Do mij niet snapt, of dat ze het niet wil snappen voegt ze eraan toe. Michael merkt wel dat er frustraties ontstaan en de andere bewoners ook last hebben van de spanningen. En daarom zet ik me eroverheen schat gaat hij verder. Ik kan morgen gewoon weer leuk naar haar toekijken en aardig doen. Voor de rest is het helemaal geen vervelende meid. Ik denk alleen nog steeds hoe ik erover denk. Want ik zit hier nu twee maanden en ik heb nog niks van haar gezien. Ze is wel bezig met de nationale pest dag maar dat is pas in april toch? Laten we hopen dat het er vandaag gezelliger aan toe gaat in huize Utopia!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 10:59

    Ik geef Michael gelijk wat hij tegen Do heeft, ze komt absoluut niet over als een onzeker meisje.
    Ze loopt de hele dag met getuite lippen uitdagende kleding vind zichzelf erg knap Ze zegt tegen een nieuwe dat ze niet gelijk bij de mannen moet liggen ze doet zelf niet anders.
    Onzekere mensen gedragen zich heel anders. Ze wil altijd de aandacht op zich vestigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *