Do en Michael gaan het gesprek aan met elkaar

Do en Michael gaan het gesprek aan met elkaar

Een paar dagen hangt er een spannende sfeer tussen Do en Michael. De twee hebben al ruzie gehad en Do wilde gisteren al een gesprek. Echter is het daar niet echt van gekomen, maar vandaag is het uiteindelijk wel gelukt. De twee gaan de confrontatie met elkaar aan…

Do wil nu eindelijk het gesprek met Michael aan en besluit hem aan te spreken. Michael zit aan tafel en Do zegt dat ze alleen maar wil zeggen dat ze hier groeit. Ik woon hier ook en wil respectvol met elkaar om kunnen gaan. En dat dingen zoals dat trek ik niet dan niet in de hele groep gezegd moeten worden. Vervolgens legt Do haar frustraties op tafel. Zo vind ze het heel kwalijk dat hij haar nep heeft genoemd en heeft gezegd dat ze helemaal niet onzeker is. Dit trek ik mij persoonlijk aan vervolgd ze en vraagt aan Michael of hij voortaan beter kan nadenken voor hij zulke uitspraken doet. Dan is Michael aan de beurt, zo wil hij zijn uitspraken niet veranderen. Ik heb respect voor je en wil het de volgende keer wel iets genuanceerder brengen. Wel blijf ik bij mijn standpunt benadrukt hij. Vindt jij het geen slangenstreek dan? Wat jij hebt uitgehaald? Ik ben naar je toe gegaan en vertelt dat ik erover nadacht om op je te stemmen. Ook heb ik uitgelegd waarom. Je werd daar behoorlijk overstuur van en daarom heb ik mijn stem weer ingetrokken. Vervolgens krijgt ik wel een stem van jou zonder waarschuwing vooraf. Dat vind ik niet netjes voegt hij eraan toe. Ik wilde op je stemmen omdat het voor mij niet duidelijk was wat je in Utopia kwam doen gaat hij verder. Ik wist dat je kwam om meer aandacht te geven voor het pesten en voor een persoonlijke ontwikkeling maar hier zag ik niks van terug. Ik zag je alleen maar klef doen met Bas. Do is het hier niet mee eens, maar je hebt je conclusies al getrokken concludeert ze. Do vertelt vervolgens waarom ze op Michael heeft gestemd. Dat is om zijn gedrag, de laatste vier dagen voor de stemming veranderde dit ineens. Je negeerde mij en daarom heb ik je een stem gegeven. Ik mis de goede gesprekken met jou en ze wilde graag weer nader tot elkaar komen. Ik vind het vervelend om in een huis te wonen met iemand die mij negeert. En daar was die stem voor bedoeld benadrukt ze. Michael legt vervolgens nog een keer uit waarom hij op Do gestemd heeft, maar Do snapt het nog steeds niet. Michael voelt dat het niet tot Do doordringt en biedt aan om alles op te schrijven, zodat Do het rustig na kan lezen. En daarmee stopt het gesprek. Do staat op en loopt richting het kantoor waar Victoria en Bas zitten. Ze slaakt een diepe zucht en zegt sip, wie heeft er even tijd om met me te praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. ad at 20:14

  michael doet precies het zelfde en het is de hele tijd ik vindt en ik druk het tedoor
  je bent saman met 14 anderen dus wat vinden jullie ervan
  als er wat gedaan moet worden krijgt die vieze handen en smelt als hij de regen loopt

 2. maria at 17:02

  Verschrikkelijk die meid. Heb het gesprek gezien. Do viel michael constant in de rede,liet hem vaak niet uit praten.Ging constant in de aanval zonder te luisteren naar datgene wat hij wilde zeggen.Het was van haar kant alleen maar bla bla..bla.Het valt wel steeds op dat ze het gewoon niet WIL begrijpen! Maar achteraf wel de zielenpoot uit hangen.

  • Hyl at 20:27

   Do hoort alleen zichzelf en ze is zoooooo zielig, gatver, ze an beter naar buiten en therapie volgen, nu vraagt ze aan iedereen hoe ze over haar denken,ggggggrrrrrrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *