Do is echt verliefd op Bas

Do is echt verliefd op Bas

Bronno is al een paar dagen bezig om Do te ondervragen over Bas. Hij wil namelijk weten of ze echt verliefd op hem is. Cees ging vandaag ook het gesprek aan met Do en hij lijkt er minder moeite voor te doen. Do is namelijk verliefd…

Terwijl de twee zich aan het opfrissen zijn vraagt Cees aan Do of ze verliefd is op Bas. Ja antwoordt Do maar wel op een Utopiaanse manier. Niet op een wanhopige manier voegt ze eraan toe. Bronno is al een tijdje aan het prikken, maar niet op zo’n heel prettige manier gaat ze verder. Een fijne gesprekspartner vind ze hem ook niet echt. Als hij een mening heeft dan is dat wet. Dan hoef je niet proberen hem op andere gedachten te brengen. Cees is het daarmee niet eens, als je namelijk met goede argumenten komt dan past hij zijn mening wel aan. Do antwoordt daar geen zin in te hebben, ik wil het makkelijk houden voegt ze eraan toe. En dan besluit Do Cees eens te ondervragen. Wil je nog wel in Utopia blijven op dit moment? Ik denk soms wel wat doe ik hier geeft Cees toe. Het is vies, het is smerig en dat blijft zo. Vervolgens somt hij wat dingen op zoals vieze etensresten en de smerige damestoiletten. Volgens hem veranderd er echt niets. Do geeft Cees vervolgens het advies dat als hij ergens mee zit hij het met haar kan bespreken. De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 16:21

    Do vind van alles over bronno, wat ze tegen cees zegt, maar vervolgens zoekt ze hem steeds op, om ook maar eens flink over hem te buigen om iets te pakken waar ze zg niet bij kon,
    Jaja ik vind het een onbetrouwbare gevaarlijke vrouw, hoop dat men dat door krijgt

  2. Anja at 13:07

    De onzekere do wil cees een luisterend oor geven? Gaat ze nu de queen uithangen die ineens raad geeft aan een 60 jarige???? Snotneus,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *