Michael en Do maken het weer goed?

Michael en Do maken het weer goed?

Do en Michael kunnen het de laatste tijd niet goed met elkaar vinden. Ze hadden er al een gesprek over met de bedoeling het bij te leggen. Echter is dat toen niet gelukt. Michael had zich voorgenomen om weer normaal tegen haar te doen. En Do besloot vandaag met Michael wederom rond de tafel te zitten. Ze hebben het weer goed gemaakt, althans daar lijkt het op…

Aan de keukentafel vond het gesprek plaats. Do laat weten dat ze Michael mag. En voegt eraan toe dat het haar spijt dat het verkeerd bij hem is overgekomen. Komt allemaal goed antwoordt Michael en Do vertelt dat ze zich buitengesloten voelde. Terwijl ik eigenlijk heel graag bij je wil zijn gaat ze verder. Zullen we het uit “huggen”? Michael zegt dat het wel goed komt en de twee geven elkaar een knuffel. Het komt goed zegt Michael, dat weet ik zeker. Dat weet ik ook zeker zegt Do, want ik vind het wel belangrijk dat je met me blijft praten. Omdat ik er wat aan heb en ik denk dat jij er ook wat aan hebt. Ja dat is ook wel zo geeft Michael toe. We moeten het toch met elkaar doen vervolgd Do. We kunnen ook het broertje en zusje zijn die altijd ruzies hebben. Ik bedoel die heb je ook in families voegt ze er lachend aan toe. Die heb ik al zegt Michael met een glimlach, dus dat hoef ik niet. Ik mag je benadrukt Do nog maar een keer, en het was nooit de bedoeling je pijn te doen. Oke zegt Michael, het komt goed. Dat zal wel moeten grapt Do, niemand kan je foto’s zo bewerken als ik. Michael gaat vervolgens verder met zijn krantje lezen en Do verder met poetsen. Hierbij komt toch nog alles weer goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *