Cees en Rob roddelen over Bronno

Cees en Rob roddelen over Bronno

Bas Michael en Cemal hebben inmiddels hun hoofden in de mallen vol gips geduwd. De heren wilde namelijk graag een afdruk van hun hoofd. De heren moesten minimaal 5 minuten wachten zodat het gips uit kon harden. Uiteindelijk zat de wachttijd erop en was het tijd om het resultaat te bekijken. De afdrukken van Michael en Bas zijn goed gelukt maar die van Cemal lijkt mislukt te zijn. Bronno die alles goed in de gaten heeft gehouden weet de oorzaak wel. Volgens hem heeft Cemal te weinig vaseline op zijn hoofd gesmeerd. En Cemal merkt op dat het dan maar overnieuw moet… Wat de heren er precies mee willen gaan doen is ons nog niet duidelijk. Wellicht komen we er later op terug.

Op naar nog een gebeurtenis. Rob heeft namelijk gehoord dat het tussen Bronno en Cees niet zo lekker loopt er zou zelfs ruzie zijn geweest. Rob confronteert Cees er dan ook mee. Cees lijkt wat verbaasd en ontkent dat het niet zo is. De twee gaan naar buiten waar ze ongestoord verder kunnen praten. In de zon vervolgd het gesprek. Cees lijkt wel wat frustraties te hebben om de nieuwe bewoner. Zo vindt hij dat Bronno zichzelf heel wat vind. Volgens Rob is het een masker, hij is waarschijnlijk best onzeker. Cees vertelt verder nog dat hij en Bronno vreemde momenten hebben gehad. Zo hadden ze het over Engels, maar toen ik een woordje in deze taal begon te spreken haakte Bronno al snel af. Zo waren er meer momenten. Maar ruzie is er volgens Cees nooit geweest. Want die momentjes tussen de twee vindt Bronno helemaal niet vervelend schat Cees in. Rob en Cees roddelen nog even verder. Zo heeft Rob het idee dat Bronno zichzelf verstopt en niets doet. Ja heel veel praten voegt hij eraan toe. Maar hier moet je laten zien dat je iets doet. Cees is het met Rob eens, maar schat ook in dat de nieuweling het nog een beetje moeilijk heeft. Hij zal zijn draai nog moeten vinden. Ook in de groep.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *