Bronno doet helemaal niks in Utopia?

Bronno doet helemaal niks in Utopia?

Bronno is nu enkele dagen in Utopia, maar niet iedereen lijkt even blij te zijn dat hij er is. Bronno praat veel maar doet hij ook wel iets? Sommige bewoners vinden namelijk van niet en zelfs Bjorn sprak hem er uiteindelijk op aan…

Even een kleine opsomming van wat Bronno vandaag wel gedaan heeft. Met name praten… Zo sprak hij met Do over zijn keuze dat hij Wim wegstuurde. Maar eigenlijk wilde hij dat liever met Rob doen. En meestal de mensen waar je de eerste vier dagen  een mooie klik mee hebt, zijn lang niet altijd degene waar je op langere termijn een band of klik mee hebt voegt hij eraan toe. Verder vertelt hij  dat hij achter zijn woorden stond om Rob naar huis te willen sturen. Ik kon Rob niet peilen. Dat was de reden. Terwijl Do alles aan het opruimen is in de keuken kletst Bronno gewoon verder. Zo komt de favoriete thee van Bronno aan bod. Tot Do aan hem vraagt of hij al buiten geweest is vandaag. Ben ik al buiten geweest vandaag? Is dat een sirieuse vraag? antwoordt hij. Do houdt stand en zegt dat het een serieuze vraag is. Ze zegt dat veel bewoners al de hele dag hard staan te werken buiten in de kasteeltuin. Denk jij dat ik mij steentje niet bijdraag? vraagt Bronno door. Do antwoordt dat ze het niet zo bedoeld, ik heb je ook zien stofzuigen. Maar Bronno lijkt zich aangevallen te voelen en benadrukt dat hij meegedaan heeft met de groep. Ik heb mij steentje bijgedragen. En somt vervolgens op wat hij gedaan heeft.

Ook Bjorn is benieuwd naar de werkzaamheden van Broono vandaag. Hij ligt languit op de bank en vertelt over een van zijn verhalen. Wat heb jij gedaan vandaag Brunno?  vraagt Bjorn dan. Harde werk aan het ontlopen? Tegen wei heb je het? reageert Bronno. Bjorn antwoordt dat hij de vraag aan hem stelde. Er is hier geen Brunno antwoordt hij. Maar als je het wil weten ik heb ook een steen weggedragen vandaag. Dat is heftig antwoordt Bjorn sarcastisch, dat is pittig… Hoeveel stenen had jij Ivan? Het gezicht van Bronno vertrekt, hij kan het niet hebben en wordt boos. Ook benadrukt hij wel iets gedaan te hebben. Vervolgens gaat Bjorn naar Cees om over de harde werker Bronno te praten. Hoe is Bronno zo de afgelopen vier dagen? vraagt Bjorn aan de oudste bewoner van Utopia. Cees vindt Bronno wel aardig. Maar vindt dat Bronno een hoop praat, maar weinig doet. Je prikt er makkelijk doorheen voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij een gesprek voerde met Bronno over de financiën. Bronno zou veel van financiën weten, maar na een kort gesprek kwam Cees erachter dat dit gebakken lucht is. Aldus Cees. En Bronno? Hij vindt Bjorn maar een blaaskaak toen hij hem aansprak. Ik ga hier erg slecht op zucht hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. CJ at 10:42

    Bronno, is een grote blaaskaak veel geklets en weinig wol en een over sekse oude vent die op
    jonge meisjes valt dus, opletten!!

  2. adriana46 at 20:50

    Bronno: een vreselijk personage. Vreselijk zelfingenomen.

    Zelf heb ik het idee dat wij mensen deze personages creëren, door het medelijden dat wij naar hen tonen. Wij ontzien invalide mensen, daardoor raken die volgens mij zo zelfingenomen 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *