Wat er afgelopen avond nog gebeurde

Wat er afgelopen avond nog gebeurde

Wat gebeurde er afgelopen avond allemaal nog in Utopia? We hebben het hier voor je omschreven zodat je weer volledig op de hoogte bent!

De liefde
Gabriëlle, Bronno en Cemal bespreken de liefde. Gabriëlle vertelt dat zij altijd in de veronderstelling was dat zij op uiterlijk viel. Maar ik was jong hè voegt ze eraan toe. Cemal zegt ook dit steeds vaker te merken. Ik val wel op uiterlijk, maar praat altijd wel met iedereen. Oftewel, hij wil graag alle dames een kans geven.

Druk maken
Cemal en Bronno maken zich druk. De twee heren doen dat over keuken en over de kasteeltuin. De paden zijn ook te klein moppert Cemal. Dat geeft niet, dat merken ze vanzelf antwoordt Bronno. De mannen hebben het gevoel dat de keuzes niet besproken worden, en vastgelegd. Ik ga aan één perkje werken. Niet aan die andere. Dat doet hij maar lekker zelf. Ik ben het daar niet mee eens zegt Cemal.

Bronno raakt zijn frustratie over de kasteeltuin niet kwijt. Het gaat al lang niet meer alleen om de kasteeltuin, maar om de algehele gang van zaken in Utopia. Hij haalt informatie op bij Do en Bas in de caravan. Hij vraagt vooral over Ivan informatie, nou, als de president weg is… Bronno zegt zich druk te maken om de financiële situatie in Utopia. Zou hij op termijn de boekhouding van Cees willen overnemen? En laat Cees dat gebeuren?

Scootmobiel
Bas en Rob hebben speciale plannen met de scootmobiel van Bronno. Ze vragen aan Bjorn of er nog cement is. Er vliegen wilde plannen over de tafel. Ze willen de scootmobiel in eerste instantie pikken en deze verstoppen. Wat concreet het plan daarna is, blijft voor nu onduidelijk.

Praten over Bronno
Cees praat met Michael over de nieuwste bewoner Bronno. Ook Cees is het opgevallen dat Bronno minder doet. Tenminste dat zei Bjorn tegen Na nog geen minuut haakte hij af fluistert Cees tegen Michael. Cees doelt op Bronno zijn Engels. Hij zei dat hij het zo goed kon voegt hij eraan toe. Denk je dat we een fout hebben gemaakt met zijn allen? vraagt Michael. Hij heeft heel veel plannen, maar doet niks… eindigt Cees het gesprek.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 13:02

    Echt typisch cees weer om te zeggen…hij doet weinig of bijna niks meer.Cees begint zijn pest gedrag weer te krijgen en zijn arrogantie. Hij is wat bronno betreft zeer neerbuigend naar hem toe.Bronno heeft al heel wat meer gedaan dan de meesten die er in zijn of pas in kwamen.Voorbeelden genoeg.Cees geeft iemand graag een schop na en dan ook achter iemands rug om. Cees klaagt HEEL vaak over zijn rug…Zou zeggen cees ..ruil eens met Bronno.Ik had van rob juist niet verwacht dat hij erin mee zou gaan wat bas met de scootmobiel wil doen. Laten ze maar oppassen als ze schade eraan brengen ..word dat betalen voor hen.

  2. anneke at 11:01

    Ze hebben wat in huis gehaald met Brunno en ook de laatste personen zijn wat.
    Ze gaan ervoor om de hele groep weg te sturen of pesten.
    En jongens blijf van de scootmobiel af dit gaat jullie geld kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *