Bedden discussie zet zich voort

Bedden discussie zet zich voort

Nog meer discussie van afgelopen avond, na de ruzie om het oude bed van Bronno en waar deze nou naar toe zou moeten werd er nog veel na gesproken.

Bronno & Ivan
Bronno zocht Ivan op in de slaapkamer. Daar begint Bronno het gesprek, Cees loopt steeds weg en daar kan ik slecht tegen.Ik wilde best vertellen voor hoeveel ik het bed verkocht zou hebben maar zijn dwingende toon is niet nodig. Hij moest en zou weten voor hoeveel. Wel vond Bronno zichzelf moeilijk, maar hier als reden dat dit een opbouw is. Cees had hem al eerder aangesproken op zijn alcoholgebruik. Waar Bronno ook niet blij mee is, het zat er een keer aan te komen. Dat voelde ik vandaag al…

Cees & Victoria
Cees besluit zijn verhaal te doen aan Victoria uit. Ik ben er bij geweest dat zij het bed aan Ramona gaven begint Cees. Hij doelt op Ivan en Rob en zij waren volgens Cees serieus. Wel staat het bed nog steeds op de Utopia courant. Dus toen ging ik naar Bronno. En toen zei ik haal ‘m er maar vanaf want het bed is nu vergeven. Nee zei Bronno want dat heb ik met de groep besproken. Waarop ik zei dat het bed al vergeven was aan Ramona. En toen zei hij weer dat hij daar niets mee te maken zou hebben. Bronno luistert volgens de oudste bewoner van Utopia gewoon niet. Hij blijft bij zijn eigen verhaal en er is volgens Cees niet door te komen.

Maar welke kant van het verhaal klopt er nou? We zullen er waarschijnlijk vandaag achter gaan komen! Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *