Bedden ruzie tussen Cees en Bronno

Bedden ruzie tussen Cees en Bronno

We blikken nog even terug op afgelopen avond, toen was er namelijk een ruzie over bedden in Utopia. En vooral Bronno kreeg het te verduren.

Ramona roept over de tafel dat ze in het donker wordt gehouden. Het is na het centraal gebeurd! Ik heb gehoord dat het bed toch hier zou blijven voegt ze eraan toe.Doelend op het bed van Bronno die hij wil verkopen. Zij was daar niet van op de hoogte en Bronno liet eerder weten het bed verkocht te hebben voor weinig geld. Het bed zou naar een kindje gaan die volgens eigen zeggen zielig zou zijn. Bronno benadrukte toen ook al dat het bed hoe dan ook weg zou gaan. Enfin, terug naar afgelopen avond. Nadat Ramona haar zegje heeft gedaan antwoordt Bronno dat ze dan naar hem had moeten komen. Iedereen wist immers dat ik het bed ging verkopen. Cees mengt zich ondertussen in het gesprek en dat kan Bronno niet waarderen. Iedereen ging mee gaat Bronno verder, maar als jij vindt dat dat niet kan, ben ik mijn geld kwijt! Volgens Cees gaat het daar niet om, het is heel simpel gaat hij verder. Je hebt… Bronno onderbreekt Cees en een discussie ontstaat. Uiteindelijk probeert Cees het nog een keer. Waar het om ging is dat het bed was vergeven aan Ramona. Bronno is het hier niet mee eens, iedereen wist er vanaf en wat er dan verder gebeurt, heb ik niks mee te maken voegt hij eraan toe. Cees vindt dan weer op zijn beur dat Bronno niet voor reden vatbaar is. Bronno benadrukt nog maar een keer dat hij overlegd heeft met de rest en dat hij alles met het bed mocht doen wat hij zou willen. Nee antwoordt Cees, het bed is van Utopia en jij mag erop slapen. Ja! Boeie! zegt Bronno geïrriteerd. Cees is er ook klaar mee en besluit maar op te staan. Ondertussen kibbelen de twee flink door, maar praten volledig langs elkaar heen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:12

    De volgende nieuwe moet het maar doen met de bedden die er dan zijn ,anders kom je er maar niet of neem je eigen matras mee.
    Zag dat waterbed van Bronno die slaapt volgens mij niet lekker het matras ligt er boven op, volgens mij valt hij er een keer uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *