Utopia bestaat 800 dagen!

Utopia bestaat 800 dagen!

Het realityprogramma Utopia bestaat inmiddels 800 dagen! En in die flinke periode is er aardig wat gebeurd, er zijn veel bewoners gekomen en gegaan en er is veel opgebouwd. Vele ruzies en vriendschappen zijn opgebouwd en de mini samenleving is erg veel besproken in de media. Maar ook hebben wij op moment van schrijven al 5811 Utopia nieuwsberichten omschreven en blijven nog wel even doorgaan. Ook de Utopia fans hebben hun steentje bijgedragen want er zijn tot heden meer dan 20.000 reacties geplaatst! Om je een beetje een indruk te geven wat er zoal veranderd is hebben we wat foto’s op een rijtje gezet. Er zal naar alle waarschijnlijkheid nog wel meer veranderd worden en de maanden die komen gaan. Hoe lang dat ook nog mag zijn…

Utopia 800 dagen

Een rotonde, een pui, een boom en betegeld. Vroeger was de voorkant van de loods niets meer dan een voorkant van een loods.

Utopia 800 dagen

De akker heeft in het eerste jaar overduidelijk in de bloei gestaan. Nu wordt het omgebouwd tot een kasteeltuin

Utopia 800 dagen

Ook het cordwood is nu niet meer weg te denken uit Utopia, maar hier stond vroeger helemaal niets. De studio was lange tijd het enige huisje aan deze kant van de loods.

Utopia 800 dagen

Wie kan zich nog het earthship herinneren? Het project wat nooit echt van de grond kwam. Inmiddels staat Le Luifel hier al een tijdje.

Utopia 800 dagen

Een hek is maar een hek, maar niet voor de Utopianen. Inmiddels is er een poort opgebouwd als entree voor Utopia

Utopia 800 dagen

De kas was een van de eerste projecten die de Utopianen hadden opgebouwd, maar inmiddels is hier ook een vijver aangelegd.

Utopia 800 dagen

Het moge duidelijk zijn. Waar de loods vroeger echt alleen een loods was, is het nu woonruimte voor vijftien personen geworden.

Utopia 800 dagen

Ook op de akker is het nodige veranderd. Van een groot weiland naar een obstakel-run, Baas Beach en een zwembad. Natuurlijk is het kippenhok ook flink uitgebreid.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *